Omcirkeling II

Carl Frode Tiller
24,50
Op voorraad
SKU
9789493290921
Bindwijze: Paperback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Carl Frode Tiller gaat verder waar hij was gebleven in het eerste deel van de Omcirkeling-trilogie. De ongrijpbare David is zijn geheugen kwijt, en een advertentie in de krant nodigt mensen die hem kennen uit om hem brieven te schrijven. Ole, Tom Roger en Paula reageren, maar welke van hun mysterieuze verhalen zijn echt waar? Wie liegt en waarom?

Ole heeft een gezin en een boerderij, maar kan op elk moment alles kwijtraken. Tom Roger is een intimiderende spierbundel van een man. Diep van binnen leeft een brandend verlangen om iemand anders te worden. Paula wil alleen maar heel graag dat iemand van haar houdt. Wanneer haar familie haar bezoekt in het verpleeghuis, komen oude, duistere geheimen aan het licht.

Met zeldzaam psychologisch inzicht en rauwe, zwarte humor cirkelt Tiller in de levens van David en de briefschrijvers.

Over Omcirkeling II:
‘De grote Noorse roman van dit najaar. Met de Omcirkeling-trilogie is Carl Frode Tiller op weg naar iets heel groots.’
- Dagens Næringsliv, Noorwegen

‘Een onvergelijkbare intellectuele escapade. Tiller’s boeken zijn scherven, grote delen van verhaal en karakterisering, elk een grillige opstap die naar een onontkoombare conclusie leidt: identiteit is geen monoliet maar een collage.’
- Los Angeles Review of Books

Carl Frode Tiller (1970, Noorwegen) is ongetwijfeld een van de belangrijkste romanschrijvers van zijn generatie. Hij wordt geroemd om zijn realistische, levendige proza, ontving onder meer de EU-literatuurprijs (voor Omcirkeling I) en werd twee keer (voor Omcirkeling I en II) genomineerd voor de prestigieuze Literatuurprijs van de Noordse Raad.
Meer informatie
Auteur(s)Carl Frode Tiller
ISBN9789493290921
BindwijzePaperback
Aantal pagina's432
Publicatie datum20240426
Breedte135 mm
Hoogte211 mm
Dikte39 mm
Back to top