Omcirkeling III

Carl Frode Tiller
26,50
Op voorraad
SKU
9789493290938
Bindwijze: Paperback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
'De beste Noorse literaire trilogie in 60 jaar is eindelijk voltooid.'
- Adresseavisen, Noorwegen

Net als de twee voorgaande boeken bestaat Omcirkeling III uit drie verhalen. In het eerste komen we Marius tegen, die een goed bewaard geheim met David deelt. In de tweede ontmoeten we Susanne, de ex-vriendin van David, die zich door hem bedrogen en verraden voelt en gruwelijke wraak neemt. In het laatste verhaal ontmoeten we eindelijk David zelf. En met het verhaal van David valt het laatste stukje op zijn plaats in het beeld dat Tiller in drie boeken heeft opgebouwd, met als resultaat uiteraard de verhalen over David, maar ook een reeks psychologische momentopnames van relaties tussen mensen, portretten van decennia en omgevingen, evenals een overkoepelend verhaal van een modern Noorwegen en de wereld.

Tiller geeft blijk van een onwrikbaar vertrouwen in de magie van het vertellen van verhalen – een geloof dat de lezer veilig en genereus uitnodigt in dit voortreffelijke literaire universum.

Carl Frode Tiller (1970, Noorwegen) is ongetwijfeld een van de belangrijkste romanschrijvers van zijn generatie. Hij wordt geroemd om zijn realistische, levendige proza, ontving onder meer de EU-literatuurprijs (voor Omcirkeling I) en werd twee keer (voor Omcirkeling I en II) genomineerd voor de prestigieuze Literatuurprijs van de Noordse Raad.
Meer informatie
Auteur(s)Carl Frode Tiller
ISBN9789493290938
BindwijzePaperback
Aantal pagina's502
Publicatie datum20240426
Breedte135 mm
Hoogte211 mm
Dikte46 mm
Back to top