De Midden-Oosterse keuken - de keuken van 'duizend-en-een-nacht' - is een culinaire smeltkroes van vele culturen en volken die door de eeuwen heen hun stempel hebben gedrukt. Exotische kruiden- en specerijenmengsels gaan hand in hand met de eenvoud van verrassende combinaties van slechts enkele ingrediënten, zoals kip die met citroen en harissa al hemels smaakt.
'Persiana' biedt een scala aan heerlijke gerechten; van voorgerechten, soepen, stoofschotels en salades tot en met desserts en zoete lekkernijen. Gebruik de typische ingrediënten uit de keuken van het Midden-Oosten: oranjebloesemwater, za'atar (kruidenmengsel), granaatappelpitten, pistachenoten en bulgur.
Met 'Persiana' haal je de rijkdom en gastvrijheid van de Midden-Oosterse keuken in huis.
Meer informatie
ISBN
9789461431066
Aantal pagina's
240
Datum van verschijning
20141020
Breedte
198 mm
Hoogte
254 mm
Dikte
28 mm
Indien je problemen ondervindt bij het afrekenproces, probeer dan de cookies van je browser te wissen.