33,99
Op voorraad
SKU
9789048859696
- Gratis verzending vanaf €50,-
- Veilige en makkelijke betaalopties
- Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
- Makkelijk bestellen ook zonder account
Productomschrijving
Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.
Meer informatie
Auteur(s) | Julius Jaspers |
ISBN | 9789048859696 |
Bindwijze | Hardback |
Aantal pagina's | 488 |
Publicatie datum | 20211012 |
Breedte | 165 mm |
Hoogte | 218 mm |
Dikte | 46 mm |
Bestanden bij dit product