Soft Revolt Cleo BH

Adviesprijs 85,00 75,00
Op voorraad
SKU
NRCL230595PLU

Soft Revolt gebruikt innovatieve 3D-breitechnologie om super comfortabele, duurzame bh’s te maken. Zonder pijnlijke beugels, maar mét revolutionaire ondersteuning. Vind jouw maat eenvoudig via de Fit Finder

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Comfortabele bh zonder beugel
  • Goede ondersteuning
  • Zachte stretch cups
  • Zero waste productie

Let op: ga niet uit van je huidige bh-maat, vind jouw juiste Soft Revolt-maat in 1 minuut met de Fit Finder. Je hebt alleen een meetlintje nodig. Vul hier de eenvoudige Fit Finder in.

De dagen dat je je bh meteen wilde uittrekken bij thuiskomst zijn eindelijk voorbij. Soft Revolt gebruikt innovatieve 3D-breitechnologie om super comfortabele, duurzame bh’s te maken. Zonder pijnlijke beugels, maar mét revolutionaire ondersteuning. Het breien en assembleren gebeurt allemaal op één locatie, wat zowel het afval als de ecologische voetafdruk drastisch vermindert. Vind jouw Soft Revolt maat eenvoudig via de Fit Finder. Soft Revolt heeft unieke maten. De bh’s van Soft Revolt zijn er voor cupmaten B t/m G. De Soft Revolt Cleo bh bestaat uit 88% polyamide en 12% biologisch afbreekbaar elastaan.

Hoe weet ik mijn maat?

Ga niet uit van je huidige bh-maat, maar vind jouw juiste Soft Revolt-maat in 1 minuut met de Fit Finder. Je hebt alleen een meetlintje nodig. Vul hier de eenvoudige Fit Finder in.

Over het merk

Het innoverende Soft Revolt wil een zo klein mogelijke footprint achterlaten. Waar traditionele bh's uit 40+ onderdelen bestaan die vervoerd en geassembleerd worden over de hele planeet, gebruikt Soft Revolt slechts 8 onderdelen, gebreid en geassembleerd op één locatie binnen de EU. Door te breien in plaats van te weven, wordt het energieverbruik met 20 keer (!) verminderd in vergelijking met traditionele bh's. Het 3D-breien van bh's in één stuk zorgt ook voor een radicale vermindering van restafval.

Overige informatie

Materiaal en wasvoorschriften

De Soft Revolt bh is ontwikkeld met biologisch afbreekbaar elastaan, dat niet ecotoxisch is, en de Cradle-2-Cradle Gold certificering heeft gekregen en OEKO-TEX gecertificeerd is. Gebreid uit 1 stuk, radicaal verminderde afvalproductie bij het maken van de bralette. Materiaal: 88% polyamide, 12% biologisch afbreekbaar elastaan. Draag de bralette maximaal 2 tot 3 dagen achter elkaar. Was de bralette bij voorkeur met de hand op maximaal 30 graden. Je bralette droogt gelukkig snel. Koud wassen is beter voor het behoud van de bralette en het milieu. Vermijd centrifugeren, gebruik geen droger, wring de bralette niet uit en strijk niet.

Back to top