Sous vide

Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel, Susie Heller, Michael Ruhlman, Amy Vogler
39,99
Op voorraad
SKU
9789045212364
Bindwijze: Paperback / softback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!
Meer informatie
Auteur(s)Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel, Susie Heller, Michael Ruhlman, Amy Vogler
ISBN9789045212364
BindwijzePaperback / softback
Aantal pagina's304
Datum van verschijning20171115
Breedte276 mm
Hoogte276 mm
Dikte23 mm
Back to top