Van Gogh schilderij - Caféterras bij nacht (74 x 61cm)

499,00
Op voorraad
SKU
911520

Gelimiteerde oplage van 980 exemplaren met genummerd certificaat op de achterkant. Ingelijst in goudkleurig massief houten frame. Het werk heeft de afmetingen 74 x 61 cm (h/w).

Lees meer
Levertijd 3-5 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Prachtig kunstwerk van Vincent van Gogh
  • Hoogwaardige museumkwaliteit replica op canvas
  • Verkrijgbaar in beperkte oplage (980 exemplaren), inclusief nummering en certificaat

In 1888 verhuisde van Gogh naar de Provence op zoek naar meer licht en vrijheid. Hier, onder een zuidelijke hemel, maakte hij een van zijn beroemdste schilderijen: Caféterras bij nacht in Arles. Warm geel en koel blauw contrasteren effectief en de kijker voelt zich aangetrokken tot het verlichte terras. De symbolische kracht van kleur heeft een impact op het oog en de ziel. Museumkwaliteit replica op canvas. Gelimiteerde oplage van 980 exemplaren met genummerd certificaat op de achterkant. Ingelijst in goudkleurig massief houten frame. Het werk heeft de afmetingen 74 x 61 cm (h/w).

Over het merk

Ars mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers. ars mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al 75 jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. ars mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

Specificaties
Oplage 980 stuks
Afmetingen schilderij 74 x 61 cm (h x b)
Methode Museumkwaliteit replica op canvas
Kwaliteit lijst Massief hout
Certificaat meegeleverd Ja
Nummering  Ja
Back to top