Van Gogh schilderij - Perenboompje in bloei (65 x 45 cm)

375,00
Op voorraad
SKU
871017

Het iconische schilderij Perenboompje in bloei van Vicent van Gogh. Dit schilderij is een reproductie van museumkwaliteit en is tot stand gekomen volgens de gicléemethode. Inclusief certificaat en nummering op de achterkant. Het ingelijste formaat is ca. 65 x 45 cm. Bij het schilderij wordt een hoogwaardige massief houtenlijst.

Lees meer
Levertijd 5-10 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Het iconische schilderij Perenboompje in bloei van Vincent van Gogh 
  • Hoogwaardige reproductie volgens de fine art giclée methode, inclusief handgemaakte houten lijst
  • Verkrijgbaar in beperkte oplage (499 exemplaren), inclusief nummering en certificaat

De knoestige stam en takken van dit kleine perenboompje steken af tegen de lichte ondergrond. Van Gogh was verrukt van de bloeiende fruitbomen. Hij maakte dan ook een hele reeks schilderijen van de bomen in bloesem. Van Gogh had een enorme bewondering voor de Japanse prentkunst en liet zich er graag door inspireren. De Japanse kunstenaars kozen vaak de lentebloesems als onderwerp. Maar Van Gogh nam niet alleen het onderwerp over. Ook de compositie van zijn schilderij oogt enigszins ‘Japans’, met het boompje op de voorgrond en het hoge gezichtspunt.

Dit schilderij is een reproductie van museumkwaliteit en is tot stand gekomen volgens de giclée methode. Inclusief certificaat en nummering op de achterkant. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse woord gicler, dat stralen of vernevelen betekent. Nadat van het originele schilderij een digitaal bestand is gemaakt, brengt een inkjetprinter met ononderbroken inktstralen de verschillende kleurlagen aan op de ondergrond, in dit geval canvas. Sinds de introductie, eind vorige eeuw, zijn giclees een begrip geworden in de kunstwereld. In het geval van kwetsbare kunstwerken stellen sommige musea zelfs een giclee tentoon in plaats van het origineel. Dit schilderij is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 499 exemplaren, genummerd en met een certificaat. Bij het schilderij wordt een hoogwaardige massief houten lijst meegeleverd. Het formaat van dit schilderij is 65 x 45 cm.

Over het merk

Ars mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers. ars mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al 75 jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. ars mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

Specificaties
Afmetingen schilderij 65 x 45 cm (h x b)
Methode Fine art glicée methode
Kwaliteit lijst Handgemaakt, hout
Certificaat meegeleverd Ja
Nummering  Ja
Beperkte oplage Ja (499 exemplaren)

 

Back to top