Vogelhuis van Frederik Roijé

Normale prijs 169,00 Speciale prijs 149,00
12% Korting
Op voorraad
SKU
NRCVS22L14

De Size Matters is een modern vogelvoederhuis met een architecturale twist ontworpen door Frederik Roijé. Size Matters biedt een praktische oplossing om vogels een veilige haven te bieden.

Lees meer
Levertijd 3-5 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Fantasierijk ontwerp met twee formaten huizen en bijna 2 meter hoog
  • Robuuste uitstraling door het stevige cortenstaal
  • Ontworpen door Frederik Roijé, lokaal gemaakt in Nederland
  • Gemakkelijk te monteren, inclusief stok van 195 cm

De Size Matters is een modern vogelvoederhuis met een architecturale twist ontworpen door Frederik Roijé. Size Matters biedt een praktische oplossing om vogels een veilige haven te bieden. In de twee huizen van verschillende formaten, die elkaar kruisen, kunnen vogels van verschillende groottes eten en zich tegelijkertijd beschermd voelen. Het fantasierijke ontwerp doet ook dienst als tuinsculptuur die er, afhankelijk van de kijkhoek, anders uitziet. Size Matters is gemaakt van cortenstaal en geeft het ontwerp een unieke uitstraling en functie. Als het materiaal corrodeert, wordt er een duurzame beschermlaag gevormd. Het vogelhuis is 195 cm hoog, 19 cm breed en 37 cm diep.

Over het materiaal cortenstaal

Het Size Matters vogelhuis is vervaardigd uit cortenstaal en wordt blank, zonder roestlaag, geleverd. Wanneer het vogelhuis buiten wordt geïnstalleerd, zal na een aantal regenachtige dagen al een roestlaag ontstaan. Komt het vogelhuis onder een afdak te staan of wil je dit proces versnellen? Door wat natuurazijn te mengen met water en dit te vernevelen op het vogelhuis zal de roestlaag sneller ontstaan.

Over Frederik Roijé

Frederik Roijé studeerde in 2001 af aan de Design Academy in Eindhoven. In 2002 startte hij zijn eigen studio voor Industrieel Design in Amsterdam. Twee jaar later initieerde en stichtte hij de vereniging Lift op en sinds 2012 is hij Art Director en grondlegger van Nieuw Duivendrecht. Een productief ontwerper, met veel ideeën, een duidelijke visie en een tomeloze drive om Nederlands design op de wereldkaart te zetten.

Back to top