Wonen & Mode

close
newsletter-imagenewsletter-imagenewsletter-image

245 resultaten

Piet Mondriaan shopper
ars mundi

De hoogwaardige shopper tas is een stijlvol, draagbaar kunstwerk en gemaakt van een robuust synthetisch materiaal dat lijkt op het uiterlijk en de eigenschappen van leer en linnen. De tas is geïnspireerd op het werk van kunstenaar Piet Mondriaan - met zijn geometrische patroon en de kleuren rood, blauw en geel.

€ 225,00
Fauteuil - Classicon Bibendum zwart leder chroom
Designicoon
Refurbished/gerestaureerd

De ClassiCon Bibendum Armchair, ontworpen door Eileen Gray in 1929, is een iconisch meubelstuk dat bekend staat om zijn unieke en opvallende ontwerp. De stoel heeft een rond, opblaasbaar kussen dat lijkt op een "bibendum" of Michelin-man, wat zorgt voor een futuristische uitstraling.

€ 3.765,00
Tuinbeeld Pauw - metaal
ars mundi

Maak je tuin compleet met dit prachtige tuinbeeld van een pauw.

€ 205,00
Sunrocker ligstoel + EYELET bijzettafel
HOUE

De CLICK Sunrocker ligstoel van het Deense designmerk HOUE is bij uitstek geschikt om te relaxen op zonnige dagen. De Sunrocker is zo ontworpen dat door het verplaatsen van je lichaamsgewicht je bepaalt of je in een zittende of een liggende positie relaxt. 

Adviesprijs € 578,00 Speciale prijs € 209,00
PocketBook Inkpad Color 3 e-reader - 7.8 inch - 32 GB

Lees je favoriete boeken en de krant in kleur op een groot 7.8 inch kleurenscherm. Geniet van een geweldige leeservaring, waar je ook bent! 

€ 0,00
Friedensreich Hundertwasser horloge - Schoonheid is tijdloos
ars mundi

Horloge naar een ontwerp van Friedensreich Hundertwasser: Schoonheid is tijdloos. Met dit stijlvolle horloge met Japans kwartsuurwerk van Miyota kun je de tijd in de gaten houden en een artistiek accessoire van hoge kwaliteit om je pols dragen.

€ 199,00
Fauteuil - Florence Knoll Lounge Chair zand leder
Designicoon
Refurbished/gerestaureerd

De Florence Knoll Lounge Chair, ontworpen in 1954, is een iconisch stuk binnen de moderne meubeldesign. Kenmerkend voor deze stoel zijn de strakke, geometrische lijnen en de elegante eenvoud die Florence Knoll's ontwerpfilosofie belichamen. De stoel heeft een stevig, rechthoekig frame en een comfortabele, gestoffeerde zitting met een minimalistisch ontwerp. 

€ 3.215,00
Fauteuil - Vitra Slow Chair + Ottoman
Designicoon
Refurbished/gerestaureerd

De Slow Chair, ontworpen door Patricia Urquiola voor Vitra, is een moderne stoel die bekend staat om zijn comfortabele en ontspannen ontwerp. De stoel heeft een ruim, uitnodigend zitvlak en rugleuning die een gevoel van omhulling en rust bieden. Het ontwerp is geïnspireerd op het idee van “langzaam zitten” en bevordert een ontspannen zithouding. 

€ 2.365,00
Tuinbeeld Specht klein - metaal
ars mundi

Maak je tuin compleet met dit prachtige tuinbeeld van een specht.

€ 89,00
Tuinbeeld Raaf - brons
ars mundi

Raven behoren tot intelligente vogels en hebben indrukwekkend leergedrag. De levensechte replica van dit prachtige exemplaar is gemaakt van donker gepatineerd brons.

€ 799,00
Thomas Baumgärtel wanddecoratie - Banaan
ars mundi

Schitterende, kleurrijke reproductie van 3 mm dik acrylglas op een aluminium plaat met ophangsysteem. Beperkte oplage van 199 exemplaren, genummerd aan de achterkant met een ondertekend deskundigenrapport.

€ 769,00
Eetkamerstoel - Vitra organic conference chair groen blauw
Designicoon
Refurbished/gerestaureerd

De Organic Chair werd in 1940 ontworpen door Charles Eames en Eero Saarinen voor de wedstrijd 'Organic Design in Home Furnishings', georganiseerd door het Museum of Modern Art in New York. Hoewel alle stoelen uit deze collectie bekend staan om hun comfort, is de Organic Conference in tegenstelling tot de Organic Chair en Organic Highback ook geschikt om aan een tafel te zitten.

€ 1.009,00
Tuinbeeld Zwaluwnest - metaal
ars mundi

Maak je tuin compleet met dit prachtige tuinbeeld van een zwaluwnest.

€ 59,00
Wanddecoratie - Op de trap (108 cm)
ars mundi

Ontdek dit unieke wandsculptuur, waarbij de silhouetten contrasteren met kleurrijke, abstracte patronen van acrylverf. Elk stuk wordt met precisie uitgesneden en met de hand beschilderd, resulterend in levendig kunstwerk die elk interieur verfraait. Gemaakt van hoogwaardig staal, afmetingen 66 x 108 x 2 cm.

€ 789,00
Petra Waszak sieradenset - Suzane
ars mundi

Ketting en armband ontworpen door Petra Waszak en gemaakt van vier gevlochten kettingen met levendige kleuren rood, blauw en wit. Echte gekweekte parels ontmoeten het diepe blauw van lapis lazuli, afgewisseld met Murano glas, rocailles kralen, agaat en koraal, afgewerkt met de glans van 24-karaats verguld messing. 

€ 535,00
Tuinbeeld Haan - metaal
ars mundi

Maak je tuin compleet met dit prachtige tuinbeeld van een haan.

€ 125,00
Tuinbeeld Specht groot - metaal
ars mundi

De bekwame klimmer met de opvallende kleuren zou wel eens een insect op het spoor kunnen zijn. Gemaakt van gerecycled en beschilderd metaal.

€ 105,00
Petra Waszak ketting - Noorderlicht
ars mundi

Een blikvanger gemaakt van fluorietblokjes, gecontrasteerd met 24-karaats verguld messing. De ketting heeft een verstelbare lengte van 40-47 cm, met karabijnsluiting.

€ 285,00
Tuinbeeld Reiger - metaal
ars mundi

Reigers inspireren met hun majestueuze elegantie op het land en in de lucht. Als langbenig tuinornament van robuust beschilderd metaal zal deze reiger je lang plezier brengen. 

€ 159,00
Tuinbeeld Gans - metaal
ars mundi

Wat zou een wandeling langs het meer zijn zonder het gekwetter van deze inheemse watervogel. Als een beschilderd metalen tuinbeeld is hij een lust voor het oog.

€ 85,00
Tuinbeeld Eekhoorn - set van 2
ars mundi

Set van 2 eekhoorns, gemaakt van beschilderd metaal.

€ 89,00
Petra Waszak oorbellen - Giulia
ars mundi

In een eerbetoon aan het beroemdste liefdesverhaal aller tijden, dat eeuwige liefde symboliseert, flatteren rood koraal, echte gekweekte parels en lapis lazuli met goud de schoonheid van elke vrouw. 

€ 95,00
Wassily Kandinsky paraplu
ars mundi

De print op deze paraplu is geïnspireerd op het beroemde werk van Wassily Kandinsky. Bescherm jezelf tegen de regen met een vleugje kunst. Bestel nu en ervaar de schoonheid van Klimt elke dag!

€ 65,00
Sieradenset - Vallende ster
ars mundi

Met een werkelijk koninklijke kleurencombinatie laat deze sieradenset je stralen. Lapis lazuli, ook wel bekend als de "steen der koningen", heeft een lange traditie als edelsteen. Hij werd al in het oude Egypte als beschermsteen gedragen. 

€ 665,00
Robert Hettich schilderij - Gouden regen (35 x 35 cm)
ars mundi

Foto Gouden regen (uit 2022) van Robert Hettich van hoge kwaliteit op aluminium plaat. Verkrijgbaar in een gelimiteerd oplage tot 199 exemplaren en genummerd. 

€ 239,00
Robert Hettich schilderij - Clearing (35 x 35 cm)
ars mundi

Foto Clearing  (uit 2021) van Robert Hettich van hoge kwaliteit op aluminium plaat. Verkrijgbaar in een gelimiteerd oplage tot 199 exemplaren en genummerd.

€ 239,00
Placemats & onderzetters set (4x4)
Lind DNA

Maak je eettafel klaar voor het voorjaar met de prachtige placemats en onderzetters van LIND DNA. In de set zitten vier onderzetters en vier placemats in dezelfde kleur. Gemaakt van gerecycled leer. De placemats en onderzetters hebben een suède-achtig oppervlakte en een softe structuur.

Inca Stones plaid
Elvang
Regular Price From € 142,00 Vanaf € 99,00
Flowerpot VP3
&Tradition
Nu €10 extra kassakorting! De korting wordt automatisch toegepast in de winkelwagen. Geldig t/m 31-12-2023.