Veel mensen worden blij van eetbare bloemen, maar weten niet dat veel soorten gewoon in de tuin groeien, in het parkje om de hoek of zelfs op de vensterbank. Dit vrolijke boek inspireert liefhebbers van bloemen, (moes) tuinieren en eetbare natuur om de creatieve mogelijkheden te ontdekken.
Elke week eetbare bloemen op je bord, op je taart of in je drankje, het hele jaar rond. De vrolijke beeldcolumns in dit boek nodigen je uit om aan de slag te gaan met eetbare natuur. 52 soorten eetbare bloemen komen voorbij met allerlei weetjes en tips voor elk seizoen.
Anna Koster vertelt je op een luchtige manier meer over de plant en haar eigenschappen, hoe je de bloemen kunt plukken en bij welke gerechten ze passen. Hierdoor krijg je meteen zin om te plukken, proeven en misschien zelfs een eetbaar bloemenparadijs maken van je tuin, terras, balkon of vensterbank. Laat je inspireren en fleur je leven op.
Verder verschenen: Bloemen met smaak en Minigids Eetbare bloemen.
Trefwoorden: eetbare bloemen, eten uit de natuur, wildplukken, duurzaam tuinieren