De paardenbloem is een van de meest in het oog springende wilde planten. In het voorjaar kleuren soms hele weilanden prachtig geel. Maar het plantje is niet alleen mooi om te zien, het is ook eetbaar, heeft een geneeskrachtige werking en kent talloze andere toepassingen.
Voor Het paardenbloemboek verzamelde en creëerde Natasja van der Meer maar liefst zestig recepten met paardenbloemen, voor drankjes, gerechten, schoonheids- en gezondheidsproducten en nog veel meer - van risotto en zeep tot koffie en lippenbalsem. Ook laat ze zien hoe je creatief te werk kunt gaan met deze veelzijdige wilde plant die bijna het hele jaar door te gebruiken is.
Dit boek nodigt uit om zelf te gaan wildplukken en de verbinding met de natuur aan te gaan!
Meer informatie
ISBN
9789401444064
Aantal pagina's
192
Datum van verschijning
20250120
Breedte
157 mm
Hoogte
208 mm
Dikte
20 mm
Indien je problemen ondervindt bij het afrekenproces, probeer dan de cookies van je browser te wissen.