Antiaanbakpan 20 + 24 + 28 cm + wok
Laat de pannen afkoelen voordat je ze afspoelt. Gebruik bij het schoonmaken warm water voor de binnenkant van de DUCQ pan. Koud water in een hete pan kan uitzetting van het metaal veroorzaken hetgeen tot vervorming kan leiden. De pan is vaatwasserbestendig maar is ook eenvoudig met de hand schoon te maken door de uitstekende antiaanbak eigenschappen. Voorkom krassen en gebruik geen staalwol of schuurspons. DUCQ adviseert de pan te poetsen met een zachte micro-vezel doek om krassen te voorkomen. Gebruik panbeschermers bij het opbergen van de antiaanbakpannen om krassen en beschadigingen aan de randen te voorkomen.
De naam DUCQ verwijst naar Josep DUCQ die op één van de vele VOC-schepen gevaren heeft die tussen 1600 en 1800 tal van kostbare en heerlijke specerijen zoals kaneel, peper en nootmuskaat naar Nederland hebben gebracht. Ingrediënten die toen absoluut een verrijking voor de Hollandse keuken waren. Dat gevoel van verrijking en echt iets toevoegen aan jouw keuken, dat wil DUCQ ook met hun pannen. Jarenlange kennis en ervaring zijn in de pannen van DUCQ gestopt, letterlijk. Van buitenkant tot binnenkant en van tussenlaag tot coating: alles wat zij weten over koken en over pannen, hebben zij in de producten verwerkt. Hierbij wordt design en kwaliteit moeiteloos gecombineerd met gebruiksgemak en een lange levensduur.