Het geheim van het Nachtegaalbos

Lucy Strange
18,99
Op voorraad
SKU
9789025777043
Bindwijze: Hardback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

'Het geheim van het Nachtegaalbos' is een prachtig kinderboek over de kracht van fantasie, dat in 2018 werd bekroond met een Vlag en Wimpel.

'Het geheim van het Nachtegaalbos' speelt zich af in het Engeland van 1919. Na de dood van haar broertje verhuist de twaalfjarige Henrietta - Henry - met haar familie naar een oud huis aan zee. Henry's moeder is zo verdrietig dat ze haar kamer niet uitkomt, en haar vader is veel weg voor zijn werk. Daardoor merkt niemand het als Henry op een avond afdwaalt naar het enge bos achter het huis. Daar komt ze Mot tegen, een vreemde vrouw die Henry kan helpen om haar familie te redden.

In 'Het geheim van het Nachtegaalbos' komen grote thema's als verlies en rouw op een fijngevoelige manier aan de orde. Verhalen en sprookjes raken in Henry's gedachten verwikkeld met de mysteries en tegenslagen van de echte wereld, en haar verbeelding helpt haar een weg door de duisternis te vinden.

De beeldschone verhalen van Lucy Strange zijn alles wat je van goede kinderboeken verwacht: soms poëtisch, soms beklemmend, maar altijd ontroerend en troostend. In het Verenigd Koninkrijk geldt ze als een van de belangrijkste jeugdboekenauteurs, en ook in Nederland wordt haar werk hoog gewaardeerd: haar boek 'Ons kasteel aan zee' werd in 2021 bekroond met een Zilveren Griffel.

Meer informatie
Auteur(s)Lucy Strange
ISBN9789025777043
BindwijzeHardback
Aantal pagina's320
Publicatie datum20220902
Breedte143 mm
Hoogte213 mm
Dikte31 mm
Bestanden bij dit product
Back to top