Verantwoord genieten van een glas goede wijn

NRC Webwinkel maakt het genieten van goede wijn voor elke volwassen wijnliefhebber mogelijk, al meer dan twintig jaar. Wij vinden het belangrijk dat dit verantwoord gebeurt. Daar zetten we ons voor in. NRC Webwinkel staat dan ook vierkant achter de wetgeving en regels voor de verkoop van alcoholhoudende dranken, die zijn bedoeld om alcoholmisbruik tegen te gaan.

We laten u daarom graag genieten van een glas goede wijn en nemen tegelijkertijd onze verantwoordelijkheid. Als marktleider in de online verkoop van wijnen zien wij dat als onze plicht. Want verantwoord genieten is pas écht genieten!

Alcohol en minderjarigen

Wijnvoordeel verkoopt geen alcohol aan minderjarigen. Niet alleen omdat dat verboden is, maar vooral omdat we vinden dat jongeren helemaal geen alcohol moeten drinken. Wij scharen ons daarom achter de campagne NIX18, om zo alcoholverkoop aan minderjarigen te voorkomen.

Wat betekent dat voor u?

Om ons ervan te verzekeren dat u meerderjarig bent, wordt uw leeftijd gecontroleerd. Bij het bestellen vragen wij een bevestiging dat u 18 jaar of ouder bent en als u uw wijnen in ontvangst neemt, zal de bezorger u vragen een geldig identificatiebewijs te tonen. Zo houden wij ons aan de wet- en regelgeving en kunt u genieten van uw wijn.

Meer informatie

Wilt u meer weten over verantwoord alcoholgebruik, bezoek dan ook eens de volgende sites:

Heeft u antwoord op uw vraag gevonden?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacy verklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Back to top