Betalen

Is mijn betaling veilig?

ontwikkelingen om u een veilige en betrouwbare dienst te leveren. Uw betaling bij NRC Webwinkel is dus veilig.

Welke betaalwijzen zijn er mogelijk?

U kunt uit verschillende betaalwijzen kiezen om uw producten af te rekenen. Via iDEAL, credit card, PayPal of uitgestelde machtiging. De credit card betalingen en iDEAL transacties vinden plaats via onze paymentprovider Mollie, een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in het veilig afhandelen van internet betalingen. Betalingen met PayPal vinden plaats via de website van PayPal. In de meeste gevallen is het mogelijk om via uitgestelde machtiging te betalen. Als dat mogelijk is, wordt dat in de bestelprocedure aangegeven. Bij bestellingen van 250 euro of meer kunt u alleen via iDEAL, creditcard of PayPal betalen.  Indien de door u gewenste betaalmogelijkheid niet verschijnt kunt u contact opnemen met de klantenservice: klantenservice@nrcwebwinkel.nl of 0885720202 (optie 1).

Hoe werkt betalen met IDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven om met iDEAL te betalen. Na de bank geselecteerd te hebben, wordt u doorgeleid naar de site van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden: • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL • U heeft controle en overzicht op de betaling. iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank en Rabobank

Hoe werkt betalen met een creditcard?

Als u kiest voor betalen met credit card selecteert u Visa of MasterCard. Vervolgens kunt u het creditcardnummer en de vervaldatum invullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd. 3D Secure en SecureCode voor creditcards 3-D Secure bestaat uit de programma’s Verified by Visa en MasterCard® SecureCode™. Deze programma’s maken het betalen op internet een stuk veiliger. Door middel van een geheim wachtwoord zorgt u ervoor dat alleen ú op het internet aankopen kunt doen met úw creditcard. Dit geheime wachtwoord kunt u zelf instellen bij uw eenmalige registratie. Om uw internetbetalingen zo veilig mogelijk te laten verlopen, dient u via Verified by Visa of MasterCard® SecureCode™ te gaan betalen. U kunt het vergelijken met het nieuwe betalen met chip en pincode in een fysieke winkel. Bent u de 3-D Secure code vergeten? Neem dan contact op met uw bank.

Hoe werkt betalen met Paypal?

Bij NRC webwinkel kunt u betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kunt u gebruiken als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer uw creditcardgegevens te onthouden of naar uw random reader te zoeken. Het enige wat u nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van PayPal kun je meer informatie vinden.

Kan ik ook achteraf betalen?

Indien u achteraf wenst te betalen, kiest u bij het afrekenen voor de optie uitgestelde machtiging of wanneer die optie bij het afrekenen niet getoond wordt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0885720202 (optie 1) of klantenservice@nrcwebwinkel.nl.

Welke prijzen worden gehanteerd?

De prijzen zoals vermeld in advertenties in de krant, in e-mailnieuwsbrieven en de prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen of correcties. Ze worden altijd getoond inclusief BTW. Slechts de verzendkosten komen hier in sommige gevallen nog bij.
Heeft u antwoord op uw vraag gevonden?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacy verklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Back to top