Fris, spicy & spannend, dat zijn de Mexicaanse flavours van Thomasina Miers’ vega & vegan gerechten in Meat-Free Mexicaans.
Van koffiebroodjes met kardemom en Smokey Chipotle Tofu tot Bloemkooltaco’s, empanada’s, gordita’s met gegrilde asperges en overheerlijke cocktails. Alle gerechten zijn een plezier om te bereiden, te eten, drinken en vooral om keer op keer opnieuw te maken.
“Met kardemom-koffiebroodjes, vega empanada's en bietenceviche om van te watertanden” – Mezza (AD)
“De Mexicaanse keuken wordt vaak over het hoofd gezien als het om vega gaat, maar Thomasina Miers brengt daar verandering in” – Margriet
“Fris, vurig en fun!” – Yotam Ottolenghi
“Groenterecepten die je bord in vuur & vlam zetten” - Diana Henry
“Meat-Free Mexican is het bewijs dat je absoluut geen vlees nodig hebt voor de spannende, tasty smaken uit de Mexicaanse keuken” – Gordon Ramsay