Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 02 02 (optie 3)

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 (optie 1) 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Menu

Kortingscode NRC Webwinkel - Ontvang € 5,- korting

Met de kortingscode van NRC Webwinkel ontvangt u eenmalig € 5,- korting op uw eerstvolgende aankoop in onze webwinkel. U ontvangt uw unieke kortingscode direct na aanmelding voor onze nieuwsbrief. Bent u momenteel lekker aan het shoppen in onze webwinkel en wilt u ook € 5,- korting ontvangen? Meld u dan meteen aan voor onze nieuwsbrief!

Hoe werkt de NRC Webwinkel kortingscode?

Na aanmelding voor onze nieuwsbrief ontvangt u een e-mail. Hierin vindt u een link om uw inschrijving mee te bevestigen. Als dank voor uw interesse ontvangt u, na de bevestiging, een kortingscode. U kunt de kortingscode tot twee maanden na ontvangst gebruiken bij een bestelling met een minimale waarde van € 15,-. De korting geldt voor vrijwel al onze producten, uitgezonderd boeken, kaarten voor voorstellingen, collegereeksen, wijnservice en reizen.

Unieke aanbiedingen, speciaal voor u geselecteerd!

Met de NRC Webwinkel Nieuwsbrief blijft u op de hoogte van al onze acties en unieke NRC aanbiedingen. Onze NRC-collega’s selecteren daarin twee keer per week speciale en bijzondere aanbiedingen voor u. Wilt u ook op de hoogte blijven? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!