Hoe werkt betalen met een creditcard?

Als u kiest voor betalen met credit card selecteert u Visa of MasterCard. Vervolgens kunt u het creditcardnummer en de vervaldatum invullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd.

3D Secure en SecureCode voor creditcards
3-D Secure bestaat uit de programma’s Verified by Visa en MasterCard® SecureCode™. Deze programma’s maken het betalen op internet een stuk veiliger. Door middel van een geheim wachtwoord zorgt u ervoor dat alleen ú op het internet aankopen kunt doen met úw creditcard. Dit geheime wachtwoord kunt u zelf instellen bij uw eenmalige registratie.

Om uw internetbetalingen zo veilig mogelijk te laten verlopen, dient u via Verified by Visa of MasterCard® SecureCode™ te gaan betalen. U kunt het vergelijken met het nieuwe betalen met chip en pincode in een fysieke winkel.

Bent u de 3-D Secure code vergeten? Neem dan contact op met uw bank.

Heeft u antwoord op uw vraag gevonden?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Google privacy verklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Back to top